Bi-Kongen

Lakridskage

Du skal bruge:

225 gram smør
350 gram brun farin
50 gram lakridshonning
3 æg
270 gram hvedemel
1½ tsk. bagepulver

 

Sådan gør du:

Start med at tænde ovnen på 180 grader.
Smelt smør, brun farin og lakridshonningen i en gryde ved svag varme, lad det køle lidt af.
Slå æg ud i en skål og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding.
Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen og rør dejen sammen til en jævn masse.
Fordel dejen i en mellemstor bradepande og bag den i ovnen i ca. 25 min.

 

Frosting:

Der laves en frosting af 1 pakke Philadelphia Naturel + 4 spsk. lakridshonning (lakridshonningen kan varieres efter smag). Det røres godt sammen og stilles køligt ind til det er smørbart, hvorefter det smøres på kagen.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 13:49

As long as the surface on the honey is clean and not a foam layer on the honey (sign of fermenting).

07.11 | 13:46

Hi Cecilia
Normally there is nothing wrong with honey older than the expired date, if it has been kept at room temperature or cooler it can last for many years.

07.11 | 09:33

I have a jar of summerhoney that expires 050719 and a jar that expires 090720. Are they OK to eat? Best regards, Cecilia

27.09 | 17:23

Dejligt at høre at du synes min honning😀

Du er velkommen til at følge Bi-kongen inde på FB hvis du er interesseret i at følge med i hvad vi går og laver.