Bi-Kongen

Havregrynskugler med honning

Du skal bruge:

3 spsk. kakao
20 gram mørk chokolade
10 gram smør
75 gram flormelis
100 gram havregryn
½ dl skummemælk
2 spsk. honning
30 gram kokosmel

 

Sådan gør du:

Smør og chokolade smeltes sammen i et vandbad.
Øvrige ingredienser røres sammen, chokolademassen tilsættes.
Massen stilles køligt i en times tid, hvorefter den kan rulles til små kugler.
Kuglerne rulles i kokosmel

 

Tip:

Kuglerne kan evt. rulles i kakaopulver (drikkekakao) i stedet for kokosmel

 

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 13:49

As long as the surface on the honey is clean and not a foam layer on the honey (sign of fermenting).

07.11 | 13:46

Hi Cecilia
Normally there is nothing wrong with honey older than the expired date, if it has been kept at room temperature or cooler it can last for many years.

07.11 | 09:33

I have a jar of summerhoney that expires 050719 and a jar that expires 090720. Are they OK to eat? Best regards, Cecilia

27.09 | 17:23

Dejligt at høre at du synes min honning😀

Du er velkommen til at følge Bi-kongen inde på FB hvis du er interesseret i at følge med i hvad vi går og laver.