Bi-Kongen

Müsli

Du skal bruge:

1 dl. flydende honning
1 dl. vand
600 gram grovvalset havregryn
65 gram græskarkerner
60 gram solsikkekerner 100 gram grofthakkede mandler
2 tsk. kanel

 

Sådan gør du:

Honning og vand varmes op på en pande.
De øvrige ingredienser (undtagen kanel) hældes på panden, der røres rundt i panden ind til müslien har fået en gylden farve (ca. 10 min).
Panden tages fra varmen og kanelen blandes i.
Når müslien er afkølet, hældes det i en tætsluttende emballage.  

 

Tip:

Smager glimrende oven på koldskål, yoghurt eller skyr.

| Svar

Nyeste kommentarer

07.11 | 13:49

As long as the surface on the honey is clean and not a foam layer on the honey (sign of fermenting).

07.11 | 13:46

Hi Cecilia
Normally there is nothing wrong with honey older than the expired date, if it has been kept at room temperature or cooler it can last for many years.

07.11 | 09:33

I have a jar of summerhoney that expires 050719 and a jar that expires 090720. Are they OK to eat? Best regards, Cecilia

27.09 | 17:23

Dejligt at høre at du synes min honning😀

Du er velkommen til at følge Bi-kongen inde på FB hvis du er interesseret i at følge med i hvad vi går og laver.